Hospital de Torrevella: “En plena pandèmia, no és el moment per a canviar el model”

La gerent de l'hospital que gestiona Ribera Salud lamenta que Sanitat Universal no tinga en compte la satisfacció dels pacients.

La gerent de l'Hospital de Torrevella, Eva Baró, aquest dimecres a les portes del centre hospitalari

Decebuts i amb tristesa perquè la Conselleria de Sanitat Universal no ha tingut en compte ni la satisfacció dels pacients, ni tampoc la proposta d’inversió de Ribera Salud, concessionària de l’Hospital de Torrevella. És la reacció de la gerent d’aquest departament de salut del Baix Segura, Eva Baró, després que la consellera Ana Barceló anunciara aquest dimarts oficialment que no hi ha marxa arrere en la reversió de l’Hospital de Torrevella i que així es comunicaria per carta a l’empresa que l’ha gestionat durant els últims catorze anys.

“El de Torrevella ha sigut el departament més valorat pels ciutadans, que al remat és el que més importa. No s’han tingut en compte els informes que hem presentat, ni tampoc els de les empreses externes que l’han valorat i que proposava la Conselleria mateixa”, argumentava Eva Baró a À Punt Notícies. Malgrat tot, ara per ara Ribera Salud encara no ha rebut la comunicació de la Conselleria per a advertir-los que d'ací a un any l’hospital tornarà a ser de gestió pública.

A més, Baró considera que “no és el moment més adient, en plena pandèmia” per a dur a terme la reversió. La gerent d’aquest hospital del Baix Segura creu que la confirmació de la reversió no fa més que “desestabilitzar” els ciutadans i els professionals, perquè aquest canvi “genera incertesa”.

Més inversió de la prevista

Tot i la confirmació de la Conselleria de Sanitat Universal, Eva Baró ha indicat que la concessionària està disposada a negociar una pròrroga del contracte de cinc anys més –possibilitat que recollia el contracte pel qual se’ls adjudicava la gestió durant els 15 anys que ara s’esgoten– i a revisar el pla d’inversions que, segons afirma, és superior al plantejat inicialment.

També et pot interessar

stats