Hosbec denuncia tracte discriminatori en l'acord per a l'ampliació dels ERTO

La patronal hotelera valenciana al·lega que és perjudicial per al sector i que les Canàries tindran un tractament especial.

Imatge d'arxiu d'un hotel
Imatge d'arxiu d'un hotel / Arxiu

L'Associació Empresarial Hotelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (Hosbec) denuncia tracte discriminatori per raons de territori o de pes polític i es queixa que l'acord per a l'ampliació dels ERTO firmat pel govern espanyol, els sindicats i la patronal és perjudicial per al sector.

Segons al·lega la patronal hotelera valenciana, les Canàries tindran un tractament especial gràcies al vot de Coalició Canària a favor de la prolongació de l'estat d'alarma. És per això, que rebutgen completament l'acord i adverteixen que el sector turístic no admet discriminacions.

Núria Montes, secretària general d'Hosbec, ha assenyalat que qualsevol solució passa pel compliment de l'acord nacional firmat pel sector i els sindicats. La patronal turística també critica la descoordinació i la improvisació amb què diu, s'està fent la desescalada.

Hosbec ha enviat cartes amb les seues demandes als presidents de les patronals autonòmica i espanyola del sector hoteler.

També et pot interessar

stats