La Guàrdia Civil interposa 1.200 propostes de sanció per incomplir el tancament perimetral per Nadal

La Policia Nacional ha denunciat 750 persones per no respectar el toc de queda en la primera setmana de festes.

Control de trànsit de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu
Control de trànsit de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha interposat entre el 23 i el 27 de desembre vora 1.200 propostes de sanció per incompliments del tancament perimetral vigent a la Comunitat Valenciana, segons ha informat la delegació del govern espanyol. Així, durant aquesta setmana, s'han posat en marxa més de 1.100 dispositius per a evitar eixides o entrades no permeses al territori valencià.

Aquestes sancions se sumen a les 3.180 propostes de sanció que s'havien interposat en l'últim mes i mig, per la qual cosa el nombre total s'eleva a 4.380 des de la posada en marxa de les restriccions de mobilitat.

Mentrestant, des de la Policia Nacional, que centra la majoria dels seus esforços a les grans ciutats de totes les comarques valencianes, han explicat que en el mateix període de temps s'han interposat 750 propostes de sanció a persones per no respectar el toc de queda durant el Nadal. Igualment, entre el 23 i el 27 de desembre, la Policia Nacional ha interposat més de 1.500 propostes de sanció a aquelles persones que no portaven mascareta.

A més, entre les actuacions més importants dels últims dies destaquen el desallotjament de comerços i domicilis particulars on se celebraven festes clandestines.

També et pot interessar

stats