La Guàrdia Civil desallotja una festa il·legal al Campello amb vora 200 convidats

El propietari del recinte, sense llicència per a celebrar cap mena d'esdeveniment, ja havia rebut altres denúncies.

Imatges del control policial, el passat diumenge

La Guàrdia Civil va desallotjar el diumenge passat una festa il·legal que s'estava celebrant en una finca del Campello (Alacantí) que no tenia cap permís per a albergar aquest tipus d'esdeveniments. S'hi havia convidat vora 200 persones per a dos dies.

Segons ha informat l'institut armat, a la festa identificaren 89 persones, totes procedents d'Almeria i Múrcia i amb edats d'entre 25 i 45 anys. La Guàrdia Civil les va denunciar per infringir la normativa que regula la situació sanitària derivada de la crisi del coronavirus. També va imposar denúncies a alguns assistents per possessió i consum d'estupefaents, i per portar armes blanques en espais públics.

Va ser el dilluns quan la Guàrdia Civil va rebre la informació que s'estava celebrant una festa, possiblement il·legal en unes instal·lacions ubicades al Campello sense llicència per a celebrar d'esdeveniments. El propietari del recinte es va negar a col·laborar amb els agents una vegada contactaren amb ell, i per aquest motiu el cos policial va establir un dispositiu d'identificació de vehicles i ocupants a la zona. Els guàrdies civils comprovaren, de fet, que hi havia vora una trentena de vehicles aparcats pels voltants del lloc en què suposadament se celebrava la reunió.

Després de posar-se en contacte amb algunes de les persones assistents, els efectius verificaren que estaven allà des del dia anterior i que s'havia programat l'estada fins l'endemà, per la qual cosa desallotjaren la finca.

El cos policial manté oberta una investigació per a identificar el promotor de l'esdeveniment i ha pogut constatar que venia les entrades a un preu que oscil·lava entre 30 i 50 euros. La festa es promocionava a través de xarxes socials però s'advertia que el lloc de celebració era "secret". Al propietari de la finca ja l'havien denunciat en ocasions anteriors per la celebració d'esdeveniments sense la pertinent autorització.

També et pot interessar

stats