El grup d’experts que assessora el Consell aposta per prorrogar les restriccions

Remarquen en especial les distàncies de seguretat als interiors i les terrasses, i les mesures per a evitar reunions multitudinàries

Restriccions terrasses platja
Restriccions en les terrasses de platja / À Punt NTC

El grup d’experts i expertes que assessora el Consell aposten per prorrogar les actuals restriccions. En especial, les distàncies de seguretat als interiors i les terrasses i les mesures per a evitar reunions multitudinàries.

Aquesta és una de les mesures que es podria decidir en la mesa interdepartamental per a la prevenció i actuació davant la Covid-19 que se celebrarà aquesta setmana, previsiblement dijous. Els assessors i les assessores han mantingut aquest dimarts una reunió prèvia amb el president de la Generalitat Ximo Puig, amb qui han valorat l’evolució de la pandèmia.

Aquestes veus expertes coincideixen a assenyalar l’alt nivell de contagis especialment entre els joves i constaten un augment d'ingressos hospitalaris en aquesta franja.

Així mateix, han remarcat que la vacunació és peça clau i alerten de l'increment de casos de Covid persistent entre els joves.

Les actuals restriccions estan en vigor fins el 25 de juliol i, entre altres, suposen el tancament de l'oci nocturn, la prohibició de venda d'alcohol des de les 20:00 hores i el toc de queda a 32 municipis valencians.

També et pot interessar

stats