El govern espanyol prohibeix les rebaixes per temor a les aglomeracions

Els autònoms i xicotets comerços veuen un greuge comparatiu que sí que es puguen fer en línia.

El govern espanyol prohibeix les rebaixes per temor a les aglomeracions
El govern espanyol prohibeix les rebaixes per temor a les aglomeracions

Dins de les mesures implementades durant la desescalada i per a evitar qualsevol risc de cara a nous contagis, el govern espanyol ha prohibit oferir descomptes o rebaixes en les tendes físiques. Es tracta d'una norma que pretén impedir que es generen aglomeracions als centres comercials i als nuclis comercials de les ciutats.

No obstant això, l'executiu sí que permet les rebaixes en línia, fet que els autònoms i xicotets comerços no veuen amb bons ulls. De fet, ho consideren un greuge comparatiu respecte dels grans comerços i marques que tenen més capacitat logística, econòmica, social i laboral per a adaptar-se a aquesta situació.

Alguns autònoms sí que consideren que el comerç digital és el que pot salvar la seua economia, però creuen que la solució passa, segons les gerents de dues botigues de València, Alicia Puig i Maria Puig, per crear una unió dels negocis que els permet fer força en el seu sector. De fet, alguns com el tèxtil ja han manifestat que és urgent la necessitat de liquiditat per a fer front a la campanya primavera-estiu, perquè l'han perduda i disposen d'un estoc al qual han de donar eixida.

També et pot interessar

stats