El govern espanyol insisteix que el repartiment de vacunes està garantit

L’aeroport de Foronda, a Vitòria, està preparat per a rebre-les com a possible alternativa al de Madrid-Barajas.

Els ministres Grande Marlaska i Ábalos en la seua compareixença aquest diumenge
Els ministres Grande Marlaska i Ábalos en la seua compareixença aquest diumenge / Rodrigo Jiménez (Efe)
10 de gener 2021 - 20:36

El govern espanyol ha assegurat aquest diumenge que les 300.000 dosis de la vacuna de Pfizer que s’esperen per a dilluns arribaran a la seua destinació com estava previst.

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha anunciat que el govern central ha dissenyat un segon pla, en cas que l’avió que transporta les vacunes no puga aterrar a l’aeroport madrileny de Barajas, on aquest diumenge s’han représ els vols d’eixida, però no els d'arribada. En aquest cas, l'aeronau es desviaria a l’aeroport de Foronda, a Vitòria. des d'on les vacunes es distribuirien a Madrid per carretera.

En una roda de premsa per a fer balanç de la situació, els ministres de Transports, José Luis Ábalos, id d'Interior, Fernando Grande-Marlaska han insistit que el repartiment dels preparats immunitzadors està garantit.

Aquest diumenge també s'ha reprén la circulació ferroviària amb Madrid i el primer AVE amb destinació València ha eixit aquesta vesprada. Una circulació que estava paralitzada des del divendres.

També et pot interessar

stats