El govern espanyol avança a la Generalitat 52,8 milions d'euros per a polítiques d'habitatge

La Comunitat Valenciana és la tercera autonomia que més fons ha rebut a través d'aquesta iniciativa del Ministeri de Transports.

Imatge d'habitatges en venda
Imatge d'habitatges en venda / Arxiu
13 de maig 2020 - 15:02

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha transferit, de manera avançada, més de 446 milions d'euros a les comunitats autònomes, 52,8 milions dels quals a la Comunitat Valenciana, per a l'execució dels diferents programes d'ajudes del pla estatal d'habitatge, dirigides principalment als col·lectius més vulnerables. La valenciana és la quarta autonomia que més fons ha rebut en aquest avançament, per darrere d'Andalusia, Catalunya i Madrid.

El ministeri ha explicat que les comunitats tenen flexibilitat per a decidir l'import que destinaran als diferents programes d'ajudes que preveu el pla d'habitatge. I recorda que aquestes ajudes inclouen aquelles directes per a col·lectius vulnerables, —víctimes de violència de gènere, persones objecte de desnonament, sense llar i especialment vulnerables—, així com el programa per a ajudar a minimitzar l'impacte de la crisi en els inquilins.

També et pot interessar

stats