El govern central reitera que el pròxim curs serà presencial

La condició és que “no hi haja un pas enrere” en la situació de la pandèmia.

El govern central reitera que el pròxim curs serà presencial
El govern central reitera que el pròxim curs serà presencial

El pròxim curs començarà amb classes presencials, seguint les recomanacions sanitàries que es dicten i sempre que no hi haja “un pas arrere” en la situació de la pandèmia.

Així ho ha assegurat aquest diumenge la portaveu del govern, María Jesús Montero, en la roda de premsa posterior a l’onzena videoconferència de presidents i presidentes autonòmics.

El Ministeri d’Educació i les comunitats s’estan reunint “de forma sistemàtica i continuada”, ha dit Montero, que ha recordat que les autonomies tenen la possibilitat, dins del seu marc competencial, d’acabar el curs “de la forma més adequada” i seguint les regles sanitàries.

Pel que fa al curs que ve, la portaveu de l’executiu ha afirmat que “s’estan preparant” i que “si tot va bé”, es podrà iniciar. Les classes seran presencials “si no hi ha cap pas enrere en la xifra de contagis”.

La ministra ha insistit que l’estat d’alarma no afecta les competències en matèria educativa i que durant aquestos mesos s’ha produït una major coordinació i un intercanvi de bones pràctiques. També ha assegurat que es treballarà per a reduir la bretxa digital, que afecta una part de l’alumnat.

També et pot interessar

stats