La Generalitat obrirà els parcs infantils en la fase 3

La Comunitat Valenciana passarà a considerar-se com una única unitat territorial i s’autoritzaran els desplaçaments entre províncies.

Imatge d'arxiu d'un parc infantil
Imatge d'arxiu d'un parc infantil / À Punt NTC

La Generalitat obrirà els parcs infantils en la fase 3, en la qual previsiblement entrarà la Comunitat Valenciana a partir del pròxim dilluns, 15 de juny, com ho ha sol·licitat al Ministeri de Sanitat. Així ho ha anunciat el cap del Consell, Ximo Puig, en una entrevista en À Punt Directe, amb motiu de la celebració del segon aniversari de la televisió d’À Punt.

Puig també ha incidit que a partir d’aquesta fase de la desescalada, en què els presidents autonòmics són la màxima autoritat per a prendre les decisions, la Comunitat Valenciana passarà a considerar-se com una única unitat territorial i s’autoritzaran els desplaçaments entre províncies. Tot i aquestes novetats, ha demanat prudència a la ciutadania, recordant que el virus “encara està ahí fora”.

D’altra banda, el cap del Consell ha reconegut el l’esforç dels treballadors i les treballadores d’À Punt durant la cobertura de l’epidèmia pel coronavirus. “És fonamental que els mitjans de comunicació públics estiguen al costat de la ciutadania en moments de tanta dificultat”, ha manifestat.

També et pot interessar

stats