La Generalitat obri la borsa per a contractar a l'estiu mil auxiliars de platja per a turistes

La convocatòria es dirigeix a joves entre 18 i 30 anys amb carnet de conduir i l'ESO, que poden inscriure's fins divendres.

Dels mil auxiliars se’n distribuiran 418 per les platges dels municipis d'Alacant, 234 per les de Castelló i 348 per les de València

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha publicat aquest dimecres la convocatòria per a contractar mil joves que assistiran els turistes a les platges per a garantir l'accés amb seguretat al litoral de la Comunitat Valenciana. Les inscripcions a la borsa es poden fer des d'aquest moment fins divendres, a les 14:00 hores, a les oficines de Labora o a través del web GVAJobs.

La convocatòria va dirigida a joves entre 18 i 30 anys que tinguen permís de conduir i el títol d'ESO, i el contracte durarà del 24 de juny al 7 de setembre. Els candidats que ja estiguen en Labora com a demandants d'ocupació simplement hauran d'inscriure's en aquesta oferta a través de GVAJobs i els que no estiguen han de registrar-se primer com a demandants d'ocupació a través del web i després apuntar-se a l'oferta.

“Volem un Mediterrani viu i segur”, i es contractarà aquests joves perquè siguen la “millor cara de la seguretat a les nostres platges durant l'estiu”, ha destacat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de mantindre una reunió de treball sobre el pla d'assistents a turistes a les platges. A la trobada també han assistit la consellera d'Interior, Gabriela Bravo; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, Josep Maria Àngel.

Per províncies, dels mil auxiliars se’n distribuiran 418 per les platges dels municipis d'Alacant, 234 per les de Castelló i 348 per les de València. El Consell els contractarà per a assistir en el pla de contingència de les platges per l’epidèmia de Covid-19, i s'encarregaran d'informar sobre les mesures de seguretat, la distància interpersonal, els accessos i el nivell d'ocupació de les platges. Es coordinaran amb la policia local, però no podran multar ni fer de socorristes.

La setmana vinent, Labora farà una preselecció de 1.250 joves entre tots els que s'hagen inscrit en la borsa de treball i tindran preferència els mil sol·licitants que faça més temps que estiguen desocupats. En cas d'empat, es contractarà els de més edat. La resta quedarà com a reserva per a possibles baixes o renúncies.

També et pot interessar

stats