La Generalitat limita a un 10% el personal presencial per conselleria

S'exceptuen els àmbits vinculats a l'estat d’alarma o que es consideren essencials per a l’interés públic.

La Generalitat limita a un 10% el personal presencial per conselleria
La Generalitat limita a un 10% el personal presencial per conselleria

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha emés una nova resolució que contempla mesures excepcionals que han d’adoptar en els centres de treball dependents de l’Administració de la Generalitat durant la crisi oberta per la pandèmia del coronavirus. Aquestes mesures complementen les incloses en les resolucions publicades el 14 i el 17 de març.

Segons l’orde emesa per la Conselleria, l’evolució del Covid-19 i les mesures sanitàries incloses dins del marc del Reial Decret 463/2020 de 14 de març de l’Estat d’Alarma, i a causa de la previsió que el pic de contagis arribe durant els propers quinze dies, és necessari completar les resolucions que s'havien emés anteriorment.

D’aquesta manera es fomenten les modalitats laborals no presencials de manera que, amb caràcter general, el volum de personal que preste serveis de manera presencial en els centres de treball no supere el 10%. En aquest cas s’exceptuen els àmbits vinculats al mateix estat d’alarma o que es consideren essencials per a l’interés públic o el funcionament dels serveis públics essencials.

La resolució afecta el personal funcionari de l’Administació de la Generalitat i s’extendrà en funció de les indicacions de les autoritats sanitàries.

També et pot interessar

stats