La Generalitat distribuirà mascaretes de manera gratuïta a les farmàcies per a majors de 65 anys i altres col·lectius de risc

El Consell anuncia que buscarà que el material estiga disponible a “preus raonables” i que ningú en quede exclòs del repartiment.

Imatge de portada: Farmacèutic ajuda a col·locar-se una mascareta a una usuària en una imatge d'arxiu

La Generalitat ha anunciat un acord per tal de distribuir mascaretes de manera gratuïta a través de les oficines de farmàcia per a majors de 65 anys i altres col·lectius de risc. El Consell ha fet aquest anunci després de la reunió que han mantigut el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, amb els presidents dels col·legis oficials de la Comunitat Valenciana.

Aquesta distribució, que és fruit de l’entesa amb els col·legis de farmacèutics, es farà a persones majors de 65 anys i col·lectius de risc durant els propers dies. Es requerirà la presentació de la targeta SIP en els establiments farmacèutics.

A més, segons ha informat la Generalitat aquests dimarts, el Consell “treballarà per tal que les mascaretes estiguen disponibles a un preu raonable i perquè ningú se’n quede exclòs”. La Generalitat també ha agraït la tasca pedagògica feta des de les oficines de farmàcia per tal que les persones usuàries facen un bon ús del material de protecció.

També et pot interessar

stats