La Generalitat confina 14 dies Elda i Petrer i prorroga una setmana més el confinament perimetral a la Comunitat Valenciana

Imatge aèria d'Elda. (Shutterstock)
Imatge aèria d'Elda. (Shutterstock)

Es restringiran les entrades i eixides als dos municipis, que es tractaran com un únic nucli poblacional.

Xavier Melero
06 de novembre 2020 - 09:30

La Generalitat ha prorrogat el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana set dies més i ha ordenat el confinament transitori de catorze dies dels municipis d'Elda i Petrer (Vinalopó Mitjà), que tractarà com un únic nucli poblacional. Aquestes restriccions començaran a les 00:00 hores d'aquest dissabte 7 de novembre, segons la resolució que publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV).

El confinament restringirà les l’entrades i eixides a Elda i Petrer durant dues setmanes, amb les mateixes excepcions que estan previstes per al confinament perimetral de la Comunitat Valenciana.

A aquestes, el decret del DOGV afig ara els desplaçaments dels esportistes, entrenadors, jutges o àrbitres federats per a realitzar activitats esportives federades de competició oficial, degudament acreditades mitjançant una llicència esportiva o un certificat federatiu.

També et pot interessar