La Generalitat confina 14 dies Elda i Petrer i prorroga una setmana més el confinament perimetral a la Comunitat Valenciana

Es restringiran les entrades i eixides als dos municipis, que es tractaran com un únic nucli poblacional.

Imatge aèria d'Elda. (Shutterstock)
Imatge aèria d'Elda. (Shutterstock)

La Generalitat ha prorrogat el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana set dies més i ha ordenat el confinament transitori de catorze dies dels municipis d'Elda i Petrer (Vinalopó Mitjà), que tractarà com un únic nucli poblacional. Aquestes restriccions començaran a les 00:00 hores d'aquest dissabte 7 de novembre, segons la resolució que publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV).

El confinament restringirà les l’entrades i eixides a Elda i Petrer durant dues setmanes, amb les mateixes excepcions que estan previstes per al confinament perimetral de la Comunitat Valenciana.

A aquestes, el decret del DOGV afig ara els desplaçaments dels esportistes, entrenadors, jutges o àrbitres federats per a realitzar activitats esportives federades de competició oficial, degudament acreditades mitjançant una llicència esportiva o un certificat federatiu.

També et pot interessar

stats