La Generalitat comprarà 14.000 tauletes tàctils per a garantir l'educació a través d'internet

Amb una inversió de tres milions d'euros, es subministraran a les famílies amb menys recursos.

La Generalitat comprarà 14.000 tauletes tàctils per a garantir l'educació a través d'internet
La Generalitat comprarà 14.000 tauletes tàctils per a garantir l'educació a través d'internet

El ple del Consell ha acordat la compra de 14.000 tauletes tàctils amb targeta d'internet per valor de tres milions d'euros per a garantir l'educació a distància de l'alumnat que no té recursos per a seguir les classes virtuals, després que se suspenguera la formació presencial a causa de la Covid-19.

Així mateix, es farà la compra de 700 rúters per valor de 65.000 euros, també per a les famílies amb menys recursos i per a assegurar una formació en igualtat de condicions.

Demanar ajudes europees

El Consell ha aprovat també aquest dijous la contractació, per 120.000 euros, dels serveis de consultoria de l’Oficina Tècnica de Finançament i Fons Europeus. L’objectiu és agilitzar els tràmits de sol·licitud d’ajudes europees per a pal·liar els efectes de la Covid-19.

90.000 euros per a les seus judicials

El govern valencià ha decidit, així mateix, destinar 90.000 euros en material de protecció i seguretat contra la Covid-19 en els instituts de medicina legal i les seus judicials en la Comunitat Valenciana.

Atenció bucodental per a persones amb diversitat funcional

Altres dels acords del Consell és la posada en marxa d’un pla d’atenció bucodental per a persones amb diversitat funcional. Es farà amb la col·laboració amb la Creu Roja de València amb una inversió de 50.000 euros i busca tractar i previndre els problemes d’aquestes persones i la formació de professionals.

Reparació d’infraestructures

D’altra banda, el Botànic ha ratificat obres de reparació produïdes durant la borrasca Gloria de gener per 1,3 milions d’euros en els emissaris submarins de Benicàssim i Torreblanca i el sistema de sanejament i depuració d’Altea.

Servei de difusió de mesures en habitatge

Per últim, per 36.000 euros ha acordat el Consell contractar un servei de publicitat institucional en mitjans de comunicació per a difondre les mesures per a garantir el dret a vivenda durant la crisi sanitària.

També et pot interessar

stats