La Generalitat compra 4.000 tauletes per a l’alumnat sense recursos

Se cediran en préstec mentre dure la suspensió de l’activitat educativa presencial.

Un xiquet utilitza una tauleta
Un xiquet utilitza una tauleta / Kelly Sikkema (Unsplash)

La Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ha adquirit 4.000 tauletes per a facilitar la feina de l’alumnat de famílies amb pocs recursos. Les tauletes porten incorporades les corresponents targetes SIM de línia de dades d’alta capacitat, amb 40 GB mensuals.

Les 10.000 tauletes comprades el passat 1 d’abril començaran començaran a distribuir-se aquest dilluns entre l’alumnat que han seleccionat els instituts d’Educació Secundària.

Les noves 4.000 es repartiran entre alumnat d’Educació Primària, Secundària i Batxillerat de tots els col·legis públics i concertats amb un índex socioeconòmic i cultural més baix.

Com a criteri general, es prioritzarà l’assignació d’aquests dispositius a alumnat que curse 5é i 6é de primària, però cada centre decidirà qui pot necessitar-les més i fer-ne millor ús.

De la distribució s’encarregarà Telefònica, que portarà les tauletes als domicilis de l’alumnat seleccionat.

Totes les tauletes se cediran en préstec mentre dure la suspensió de l’activitat educativa presencial i hauran de tornar-se abans que acabe el curs.

També et pot interessar

stats