La Generalitat de Catalunya recomana no eixir de casa en tres barris de l’Hospitalet de Llobregat

Aconsella eixir únicament en casos imprescindibles i inajornables, com treballar o fer la compra.

Uns veïns creuen el pont de la Torrassa a L'Hospitalet de Llobregat
Uns veïns creuen el pont de la Torrassa a L'Hospitalet de Llobregat / Toni Albir (Efe)

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya recomana “fermament” al veïnat dels barris de la Torrassa, Collblanc i la Florida de l’Hospitalet de Llobregat eixir únicament en els casos imprescindibles i inajornables, com treballar o fer la compra. A més, aconsella evitar les reunions de més de 10 persones en l’àmbit públic i privat.

Així ho ha anunciat aquest dimarts la consellera catalana de Salut, Alba Vergés, en una roda de premsa, en la qual ha concretat que el govern català recomana quedar-se a casa i eixir només per a “treballar; anar a centres de salut; cuidar de persones majors, xiquets, discapacitats i dependents; per a comprar productes bàsics; acudir a entitats financeres o realitzar accions judicials o notarials, exàmens i mudances”.

A diferència de la zona afectada de Lleida, on la Generalitat de Catalunya ha imposat mesures, la consellera ha concretat que en els barris de l’Hospitalet on s’han detectat més casos es fan recomanacions, que preveuen aplicar durant 15 dies.

També et pot interessar

stats