La Generalitat arriba a un acord amb el sector del taxi per a transportar sanitaris

A partir de dilluns, 227 taxis estaran a la seua disposició per a traslladar-los als seus llocs de treball.

Més de dos-cents taxis traslladaran els i les professionals de la sanitat valenciana als seus llocs de treball
Més de dos-cents taxis traslladaran els i les professionals de la sanitat valenciana als seus llocs de treball

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha reunit hui amb els i les gerents dels departaments de salut de tota la Comunitat Valenciana per a analitzar les principals necessitats i carències de cadascun d'ells davant la crisi sanitària causada pel coronavirus.

Puig ha anunciat, en una compareixença després de la reunió, que ja s'està escometent la compra dels recursos més necessaris ara mateix, com proves per a poder diagnosticar més de pressa i respiradors, tant a la Xina, des d'on hui ha eixit el segon avió amb material, com a la Comunitat Valenciana.

A més d'això, des del dilluns vinent tots els professionals de la sanitat valenciana tindran a la seua disposició 227 taxis per a acudir als seus llocs de treball, gràcies a un acord a què s'ha arribat des de la Conselleria de Mobilitat amb el sector del taxi, amb el qual el cap del Consell s'ha mostrat molt agraït.

Ximo Puig ha afirmat també que tot i que la sanitat valenciana està en una situació de molta tensió, s'està donant una resposta "adequada" a la "terrible" pandèmia causada pel coronavirus.

Per últim, el president ha subratllat la importància de la connexió entre la ciutadania valenciana i els i les professionals de la sanitat, que es pot escoltar clarament cada vesprada amb els aplaudiments que se'ls dediquen.

També et pot interessar

stats