El General de Castelló habilita de manera preventiva l'hospital de campanya

En aquest espai s'albergaran pacients Covid sense complicacions clíniques de seguida que la pressió hospitalària ho faça necessari.

L'hospital de campanya té una capacitat de 188 llits.
L'hospital de campanya té una capacitat de 188 llits. / Hospital General de Castelló.

L'Hospital General Universitari de Castelló manté habilitades de manera preventiva les instal·lacions de l'hospital de campanya. En aquest espai s'albergaran pacients Covid sense complicacions clíniques de seguida que la situació epidemiològica i la pressió hospitalària ho facen necessari.

Així doncs, el dispositiu es troba actiu i els pavellons estan equipats amb tot el material que garanteix oferir una resposta ràpida a les necessitats d'ocupació. De totes maneres, ara com ara, no es preveu fer-ne ús a curt termini.

L'hospital de campanya, que es va construir durant el mes d'abril, està dissenyat per a cobrir l'atenció de pacients en fase de prealta hospitalària, amb una evolució favorable i que no presenten complicacions clíniques en el tractament de la seua patologia ni necessiten cures complexes. En total, s'han habilitat 42 llits distribuïts en dos mòduls assistencials, tot i que aquesta xifra podria créixer fins a completar la capacitat disponible de 188.

També et pot interessar

stats