Gandia augmentarà la presència policial a la platja durant l'estiu

El dispositiu s’encarregarà de mantindre la seguretat i la distància entre els banyistes

Imatge d'arxiu de la platja de Gandia
Imatge d'arxiu de la platja de Gandia / Europa Press

L'Ajuntament de Gandia incrementarà la presència d'agents de la Policia Local a la platja durant l'estiu amb l'objectiu de mantindre la seguretat i la distància entre els banyistes.

Aquesta ha sigut la principal decisió que ha acordat la junta local de seguretat de Gandia, que ha tingut lloc aquest divendres de manera telemàtica, presidida l'alcaldessa, Diana Morant.

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, que també ha participat en la reunió, ha explicat que enguany no se celebrarà la nit de Sant Joan per a evitar aglomeracions a la platja que pogueren causar algun focus descontrolat de coronavirus.

Sobre la campanya estival, l'edil ha informat que enguany s'intensificarà la presència policial a la línia d'arena, ja que hi passaran de 2 a 4 quads per a controlar la platja, a més d'intensificar la presència d'agents que es desplaçaran amb segways o el control de la platja que ja s'ha establit amb un dron. Cada dia 52 agents vigilaran la ciutat durant la campanya d'estiu.

També han informat que, mentre es mantinga l'actual situació sanitària, hi haurà especial incidència i control de les zones on més molèsties es generen per soroll, es vigilaran els mercats i controlaran la venda ambulant al mateix temps que continuaran inspeccionant el lloguer il·legal d'apartaments.

També et pot interessar

stats