Gabriela Bravo explica en les Corts la gestió de la conselleria de Justícia sobre el coronavirus

La Diputació Permanent vota dos decrets llei del Consell sobre mesures econòmiques per a fer front a la crisi.

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo
La consellera de Justícia, Gabriela Bravo

Després de les compareixences en la Diputació Permanent de les Corts del vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau, i del conseller d’Educació, Vicent Marzà, aquest dijous és el torn de la intervenció de la titular de Justícia, Gabriela Bravo, per a retre comptes sobre la gestió del seu departament en la crisi del coronavirus.

Després de la seua compareixença, se sotmetrà a votació el decret llei 3/2020, d'ajudes per a treballadors afectats per un ERTO o reducció de jornada laboral per conciliació, i el 4/2020, de mesures extraordinàries de gestió econòmica i financera per a fer front a la crisi.

En la primera sessió de la Diputació Permanent que es va fer dimecres, Martínez Dalmau ha anunciat que el Consell tindrà en breu damunt la taula el decret llei per a l’impuls i ampliació dels habitatges públics que es destinaran a pal·liar les necessitats de vivenda per a les famílies amb dificultats.

D’altra banda, Marzà també ha avançat la posada en marxa el pròxim curs d’un programa de reforç als centres educatius, que vol recuperar el temps d’ensenyament no presencial.

També et pot interessar