La FVMP reclama que els ajuntaments disposen del 100% del superàvit per a fer front a la crisi

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha celebrat aquest dissabte una junta de portaveus.

Imatge de la reunió per videoconferència de la FVMP
Imatge de la reunió per videoconferència de la FVMP / FVMP

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha reclamat aquest dissabte poder disposar del 100% del superàvit amb capacitat competencial en la gestió dels seus recursos durant l’emergència de la Covid-19.

L’entitat ha celebrat aquest dissabte una junta de portaveus per a valorar la gestió realitzada en el marc de l’actual crisi i ha destacat la coordinació amb l’administració autonòmica i la col·laboració en la difusió de les normatives a les entitats locals.

El president de la FVMP i alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, ha reconegut “l’esforç i la tasca que estan fent els alcaldes i alcaldesses, així com els treballadors i personal de protecció civil”, en una moció que ha rebut el suport de tots els grups polítics representats en l’entitat.

Alfaro també ha reclamat que els ajuntaments puguen disposar del 100% del superàvit, no només del 20%, com ha plantejat el govern central.

“Hem de treballar fórmules com la flexibilització de la regla de despesa per als municipis que parteixen d’una altra situació financera”, ha indicat.

També et pot interessar

stats