Ford fabrica a Almussafes 300 mascaretes de protecció diàries per als sanitaris

L’empresa automobilística estudia “altres oportunitats de col·laboració” amb la Generalitat.

Treballadors de Ford que participen en la fabricació de les mascaretes
Treballadors de Ford que participen en la fabricació de les mascaretes / Europa Press

La planta de Ford a Almussafes ha començat a fabricar en sèrie mascaretes de protecció facial per a personal sanitari, aprofitant les seues impressores 3D. Aquesta iniciativa la du a terme en col·laboració amb la Generalitat i Servofluid. Ocupa 15 treballadors en tres torns.

En aquesta planta automobilística ja es fabriquen 300 mascaretes de protecció diàries "llestes per a ús sanitari", segons han assegurat des d’aquesta multinacional.

"Continuem treballant juntament amb la Generalitat explorant altres oportunitats de col·laboració que complisquen els requeriments legals”, han subratllat fonts de l’empresa. “Volem agrair als empleats que s'han oferit voluntaris i al comité d'empresa pel seu suport en els projectes en què treballem", conclou el comunicat de Ford.

Des de la companyia, com unes altres firmes valencianes, han insistit en el seu "compromís" per a ajudar a superar la crisi de la Covid-19 i asseguren que la direcció de la fàbrica a València "ha estat des del primer moment en contacte amb la Generalitat Valenciana i les autoritats sanitàries locals per a posar a la seua disposició recursos".

També et pot interessar

stats