La Font de la Figuera endureix les restriccions davant de l’avanç de la Covid-19

L’Ajuntament ha acordat tancar parcs i jardins i pistes esportives i ha suspés el mercat de venda ambulant.

Façana de l'ajuntament de la Font de la Figuera
Façana de l'ajuntament de la Font de la Figuera / Ajuntament de la Font de la Figuera.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera (Costera) ha acordat, davant de l’augment de casos de coronavirus al municipi i en localitats veïnes, adoptar mesures extraordinàries per a frenar l’expansió del Covid. Segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat Universal, publicades dimarts passat, la incidència acumulada del municipi és de 392 casos per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies.

Així, ha ordenat tancar parcs i jardins i pistes esportives, el pavelló municipal, el museu, el centre social polivalent i el camp de futbol. A més, suspén el mercat de venda ambulant fins a nova orde.

D’altra banda, també suspén les activitats de la cavalcada i les activitats extraescolars que es fan als espais municipals. En aquest sentit, recomanen cancel·lar les activitats presencials a l’escola de música.

Pel que fa a l’atenció de l’Ajuntament i dels serveis socials, serà per telèfon, al número 962290004, de 9:00 a 14:00 hores; per correu electrònic, dirigint-se a

atencio@lafontdelafiguera.net; o amb cita prèvia per a qüestions urgents.

A pesar d’augmentar les restriccions, el consistori recorda a la ciutadania que ha d’aplicar la pròpia responsabilitat individual i social que exigeixen les autoritats sanitàries. “No conéixer casos directes de persones que hagen mort per Covid-19 no suposa que ens excloga d’aquesta pandèmia i cal complir totes les recomanacions, perquè ningú quede arrere per aquesta situació”, han manifestat.

També et pot interessar

stats