Florida és el nou epicentre de la pandèmia als EUA

El percentatge de persones contagiades a Florida supera el 14% de la població.

Una infermera a l'Hospital de Miami

Més de 12 milions de persones s'han contagiat de Covid-19 i 550.000 han mort a tot el món. Als Estats Units, el país més afectat fins ara, l'epicentre de la pandèmia és a Florida, on molts hospitals estan prop del col·lapse.

En les últimes 24 hores s'han registrat quasi 10.000 nous casos i ja se superen els 240.000 infectats. El percentatge de casos positius és superior al 14% de la població de l' estat. El perfil del contagiat ha canviat: "Ara hi ha molts joves asimptomàtics de 20 anys, i és molt difícil fer un seguiment", afirma el governador Ron de Santis, que ha confirmat que les xifres són les més altes des de març.

El Brasil, el segon país més afectat del món, ha afegit 1.223 morts. El Ministeri de Sanitat confirma una pujada dels casos confirmats i una estabilització en la corba de víctimes mortals. Més d'un milió de persones s'han recuperat de la malaltia. El president Bolsonaro ha passat el segon dia al palau presidencial, a Brasília. L' Organització Mundial de la Salut ha presentat un grup de treball internacional que revisarà l' extensió de la pandèmia i la resposta dels governs.

També et pot interessar

stats