Fisabio llança una campanya de micromecenatge per a finançar un projecte d’investigació de la Covid-19

Pal·liar l’estrés del personal sanitari o l’ús de la intel·ligència artificial per a la detecció precoç de la Covid-19, són projectes de la campanya.

Imatge de portada: Investigadora de Fisabio

La Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio) ha creat una campanya de micromecenatge per a finançar projecte d’investigació de la Covid-19.

L’objectiu del repte és recaptar 150.000 euros en 45 dies per a impulsar treballs de recerca que, a més, reforçaran la feina que s’està fent des dels hospitals i centres de salut.

Entre els projectes que s’impulsaran a través d’aquest tipus de finançament es troba un treball per a obtindre seqüències del genoma del virus a través de la tècnica NGS, una investigació per a pal·liar els efectes de l’estrés agut al qual està sotmés el personal sanitari durant la pandèmia o la creació de ferramentes per a detectar de forma precoç la pneumònia ocasionada per la Covid-19 a través de la intel·ligència artificial i una base de dades d’imatges.

El personal d’investigació també treballarà en un assaig grupal que avalue l’eficàcia d’una estratègia preventiva per a reduir la transmissió i, en conseqüència, la incidència de la Covid-19 en la població durant el brot.

Les aportacions es poden fer en el portal web migranodearena.org.

També et pot interessar

stats