Fira València torna a rodar amb l'automòbil d'ocasió

La XII Fira de l'Automòbil Selecció Ocasió promet els majors descomptes de la història per l'estoc de la Covid-19 i el nou pla Renove.

La XII Fira de l'Automòbil Selecció Ocasió ofereix 1.200 vehicles amb grans descomptes
La XII Fira de l'Automòbil Selecció Ocasió ofereix 1.200 vehicles amb grans descomptes / Fira València

Fira València recupera l'activitat després de quatre mesos amb la XII Fira de l'Automòbil Selecció Ocasió. Fins en dos ocasions va postposar el coronavirus (abril i juny) aquest certamen, que fins diumenge reunirà més de 1.200 vehicles en oferta.

Els organitzadors anticipen descomptes d'entre 6.000 a 12.000 euros, que seran "els més importants dels 12 anys d'història" de la Fira. I és que enguany, a l'efecte rebaixa de la fira se sumen dues circumstàncies d'excepció. D'una banda, l'ampli estoc acumulat en els concessionaris després de quasi tres mesos tancats. I, de l'altra, i sobretot, l'inici del pla Renove 2020, que disposa de 250 milions en ajudes directes a la compra de turismes, i que també subvenciona els vehicles KM 0, que són el gruix de la flota que es vendrà en la fira.

Per a aquesta XII edició, la Fira de l'Automòbil d'Ocasió ha confirmat la presència de 24 marques i 40 expositors directes, entre els quals hi ha els principals concessionaris valencians.

També et pot interessar

stats