El Festival Internacional de Benicàssim no se celebrarà el 2020

L’organització cancel·la l’edició a causa de la pandèmia i recorda que el més important és la salut de ‘fibers’ i artistes.

Imatge d'arxiu del FIB
Imatge d'arxiu del FIB / À Punt NTC

La 26 edició del Festival Internacional de Benicàssim, prevista entre el 16 i el 19 de juliol, no se celebrarà enguany a causa de la pandèmia pel coronavirus. Així ho ha anunciat l’organització de l’esdeveniment en un comunitat, en què destaca que per davant de tot està la salut dels ‘fibers’ com dels artistes arreu del món que cada any es desplacen a aquest municipi de la Plana Alta.

“És un moment complicat dins i fora del país, i és més necessari que mai que la música continue sonant”, han manifestat.

El cartell d’enguany el conformaven artistes i bandes internacionals com Khalid, Vampire Weekend, Armin Van Buuren, Two Door Cinema Club, The Kooks, Rita Ora, Martin Garrix, Crystal Fighters, The Libertines, Don Diablo, Foals, The Lumineers, Steve Aoki, Kaiser Chiefs, The Hives o Digitalism. Quant als grups espanyols, hi havia confirmats els “més rellevants del moment” com Manel, León Benavente, La Habitación Roja, Triángulo de Amor Bizarro, Hinds, Sidonie, Viva Suecia o el nou projecte fruit de la fusió de Los Planetas i Niño de Elche: Fuerza Nueva.

Reembossament de l’entrada

Aquelles persones que han comprat l’entrada al festival a través del web oficial podran sol·licitar ja el reembossament en aquest enllaç. El formulari romandrà obert fins al 15 de juliol i la devolució dels diners s’efectuarà en un període màxim de 30 dies des que es complete el formulari.

En el cas del veïnat de Benicàssim que va comprar el seu abonament de manera física, podrà sol·licitar el reembossament de manera presencial el dia 2 de juny de 10 a 19 hores en el Poliesportiu Municipal.

També et pot interessar

stats