El Festival de les Arts s'ajorna definitivament fins al juny del 2021

Les entrades i els abonaments, que estaven esgotats, ja són vàlids per a l'any que ve sense necessitat de cap tràmit.

Imatge d'arxiu del Festival de les Arts
Imatge d'arxiu del Festival de les Arts / @festivaldelesarts (Facebook)

El Festival de les Arts ha anunciat aquest dilluns un nou ajornament de la sisena edició a causa de la crisi del coronavirus i finalment tindrà lloc el 4 i 5 de juny del 2021, després que l'edició d'enguany ja es va ajornar del 5 i 6 de juny al 2 i 3 d'octubre del 2020.

Els abonaments d'aquesta edició del 2020 estaven esgotats, per tant l'organització ha recomanat als assistents que els conserven fins al 2021. Els abonaments o entrades de dia, així com la "promoció beguda", ja són vàlides per a l'any que ve sense necessitat de cap tràmit.

L'organització també ofereix la possibilitat de transferir l'abonament a una altra persona canviant el nom de manera gratuïta abans del 31 d'agost. Només cal enviar un correu electrònic a info@wegow.com. També es pot sol·licitar el reembossament en el formulari que el festival publicarà en el seu web des de hui i fins al 3 d'agost de 2020 a les 12:00 hores. Més avant es posaran a la venda solament els abonaments retornats i al mateix preus que es van adquirir.

Enquesta per a decidir els grups

El festival ha obert també una enquesta al públic sobre els artistes que els agradaria veure el 2021 i han afirmat que estan "units" i són "més forts que mai". També ha demanat al públic que els continue acompanyant i que "es cuiden molt".

També et pot interessar

stats