Estudiants de la UV impulsen un documental col·laboratiu per a retratar aquests "dies extraordinaris"

L’obra ‘#yomequedoencasadoc’ pretén configurar "un retrat emocional” del que viu el món pel coronavirus.

Una dona llança el ram des d'un balcó de la Plaza Mayor de Madrid després de casar-se
Una dona llança el ram des d'un balcó de la Plaza Mayor de Madrid després de casar-se / Eduardo Parra (Europa Press)

Un grup d'estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València han posat en marxa el documental col·laboratiu #yomequedoencasadoc que pretén configurar "un retrat emocional i pròxim de la normalitat d'uns dies extraordinaris", que viu la població mundial a causa de la pandèmia de Covid-19.

La iniciativa sorgeix dels alumnes Teresa Alòs, Àgueda Garriga, Pablo Ferrer i Cristina Vázquez, que es troben confinats a casa com la resta de la població.

La idea està inspirada en tota la ciutadania que s'ha bolcat a ajudar en aquesta situació, en totes les propostes culturals, en la col·laboració ciutadana i el sentiment altruista. "El nostre objectiu és fer un mosaic de les reflexions, activitats, pas del temps, instants de felicitat, tristor, lluita, unió, optimisme, etc., que viu, sent i veu tota la població", han assenyalat els estudiants.

Cada dos o tres dies a la setmana llançaran un vídeo que faran ells mateixos per a proposar el tema sobre el qual gravar, però sempre deixant llibertat perquè cadascú mostre el que vulga.

Els interessats poden enviar vídeos (en horitzontal) a l’adreça electrònica yomequedoencasadoc@gmail.com o etiquetant les seues publicacions.

També et pot interessar

stats