Els establiments turístics valencians que reòbriguen han de comunicar-ho a Turisme

Podran obrir amb un nombre de places menor mentre estiga vigent l'estat d'alarma i el pla de transició cap a la nova normalitat.

Hotel de Benidorm, en una imatge d'arxiu
Hotel de Benidorm, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Els establiments prestadors de serveis i activitats turístiques que procedisquen a la reobertura i reprenguen l'activitat d’acord amb el pla de desescalada hauran de comunicar-ho als serveis territorials de turisme de la Comunitat Valenciana, de manera individual o conjunta a través de l'organització empresarial a la qual pertanyen.

Així ho recull una resolució del director general de Turisme que publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, segons la qual aquests establiments mantindran la classificació, modalitat i categoria amb la qual figuren inscrits en el registre de Turisme de la Comunitat Valenciana.

A més, podran establir una obertura de nombre de places menor al permés, segons assenyala la resolució que entra en vigor aquest divendres i serà aplicable mentre estiga vigent l'estat d'alarma i el pla per a la transició cap a una nova normalitat.

Així mateix, informaran la clientela de les activitats i dels serveis dels quals podran disposar i de les condicions d'utilització.

També et pot interessar

stats