Els i les esportistes ixen a córrer després de quaranta-nou dies de confinament

A València, el començament de la desescalada s'ha acollit amb moltes ganes.

Corredors practicant esport aquest matí
Corredors practicant esport aquest matí / À Punt NTC

Aquest dissabte es compleixen quaranta-nou dies de confinament. Durant aquest temps hem vist esportistes tant professionals com aficionats entrenant a casa. A València, el començament de la desescalada s'ha acollit amb moltes ganes com s'ha pogut observar.

A València, des de les 6 del matí, l'antic llit del Túria s'ha omplit de corredors i corredores. El jardí del Túria conforma un circuit de terra de 5 quilòmetres que, per a augmentar la seguretat, s'ha reconvertit en un carril de sentit únic en direcció a la Ciutat de les Arts i les Ciències, precisament on se situa la línia de meta de la marató de València.

Cap a les 8:30 hores s'ha produït una massificació en el pont de Calatrava, que molts dels corredors han denunciat que no es podia mantindre la distància social. Diverses patrulles de la Policia Local i Nacional i els mateixos atletes han intentat organitzar la multitud de corredors.

Per la seua banda, els experts recomanen que la tornada a l'activitat esportiva siga progressiva per a evitar lesions.

Perquè no es produïsquen massificacions durant les franges establides, l'Ajuntament de València estableix itineraris alternatius al llit del Túria com ara el passeig Marítim o l'avinguda Blasco Ibáñez.

També et pot interessar

stats