Espanya es replega davant de les pitjors xifres des de l'inici de la pandèmia

Salamanca i dotze localitats extremenyes, confinades per a frenar l'expansió del virus.

Espanya es replega davant de les pitjors xifres des de l'inici de la pandèmia
Espanya es replega davant de les pitjors xifres des de l'inici de la pandèmia

Espanya es replega per a fer front a les pitjors xifres des de l'inici de la pandèmia. El primer cap de setmana de noves restriccions a Catalunya no ha donat treva. Les dades de la Covid-19 continuen sent especialment negatives, amb 2.835 persones contagiades i 16 morts més que dissabte, segons ha notificat aquest diumenge el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Els hospitals catalans acumulen a hores d'ara més de 2.200 pacients hospitalitzats a causa de la malaltia.

Pel que fa al País Basc, aquest diumenge han entrat en vigor noves restriccions per a intentar contindre l'expansió del virus. Les reunions socials s'han limitat a un màxim de 6 persones, els aforaments en comerços i hoteleria s'han reduït al 50% i queda prohibida l'activitat en associacions gastronòmiques i les competicions no federades.

A Andalusia, Granada ha adoptat restriccions similars i 32 municipis de l'àrea metropolitana hauran de tancar jardins i parcs públics. A més, la ciutat autònoma de Melilla ha prohibit durant 15 dies l'obertura de tota l'hoteleria, i els establiments hauran de tancar abans de les 20:00 hores, excepte els d'alimentació.

Des d'aquest dissabte, Salamanca i 12 localitats extremenyes es mantenen confinades amb l'objectiu de frenar l'expansió del virus.

També et pot interessar

stats