Espanya registra set noves morts per coronavirus en les últimes 24 hores

Amb 134 confirmats, baixen lleugerament els contagis després de tres dies d'augment.

Espanya registra set noves morts per coronavirus en les últimes 24 hores
Espanya registra set noves morts per coronavirus en les últimes 24 hores

Els contagis de Covid-19 registrats a Espanya en les últimes 24 hores han experimentat un lleuger descens després de tres dies seguits augmentant. Des de l'últim balanç s'han registrat 134, enfront dels 154 d'ahir divendres. Així, fins ara 245.938 persones s'han infectat de coronavirus a Espanya des que va començar la pandèmia.

Pel que fa a les defuncions, en els últims 7 dies se n'han notificades 36, quatre menys que en l'anterior balanç. Des que es va iniciar la pandèmia han mort ja 28.322 persones, una xifra que actualitza la que va donar ahir divendres el Ministeri de Sanitat després de vora dues setmanes sense informar de canvis al respecte.

Quant a les hospitalitzacions, 101 persones l'han requerida en els últims set dies, quatre més que les comunicades ahir divendres. Des del començament de la pandèmia hi ha hagut 124.855 hospitalitzacions als centres sanitaris de tot el país.

Segons les últimes dades facilitades pel Ministeri de Sanitat, també s'ha reduït mínimament el nombre de pacients en les UCI espanyoles. En els últims set dies, 6 persones han necessitat ingressar en aquestes unitats, dues menys que les notificades ahir dijous. La xifra d'ingressos en UCI al llarg de la crisi sanitària ha sigut d'11.637 persones.

També et pot interessar

stats