Espanya registra 191 nous contagis per coronavirus per segon dia consecutiu

En l’última setmana la Covid-19 ha causat la mort de 13 persones.

Espanya registra 191 nous contagis per coronavirus per segon dia consecutiu
Espanya registra 191 nous contagis per coronavirus per segon dia consecutiu

El Ministeri de Sanitat ha notificat aquest dissabte 191 nous casos positius de coronavirus, la mateixa xifra que es va registrar ahir divendres i dimecres. Segons l’últim balanç, creix també el nombre de morts, en sumar-se dos noves víctimes més de les notificades ahir.

D’acord amb aquestes dades, a l’Estat s’han identificat 248.469 contagis des del començament de la pandèmia, mentre que les víctimes mortals pugen a 28.341. En els últims set dies s’han notificat 13 defuncions.

Quant als pacients amb Covid-19 hospitalitzats, la situació és semblant a la de dies anteriors, atés que hi ha 150 ingressos –tres més que els notificats aquest divendres– en els últims set dies. També segueixen la mateixa línia els ingressos en UCI de l’última setmana, que està en 17, cinc més que els notificats ahir divendres.

Aquests dos indicadors de la pandèmia a penes han presentat canvis al llarg de la setmana, ja que les hospitalitzacions han ballat entre les 147 de divendres, les 146 de dijous i les 150 de dimecres o dilluns. El mateix passa en el cas dels ingressos en UCI, que situen entre la desena de dilluns, els 12 de divendres o els 14 d’ahir dijous.

Tot i aquesta continuïtat des que ha començat setmana, 125.081 persones han requerit hospitalització des del començament de la pandèmia, mentre que 11.643 pacients amb Covid-19 han requerit l’ingrés en l’UCI.

També et pot interessar

stats