Escola Valenciana llança el 14é ‘Disc de la música en valencià’ en format digital

Es tracta d’un recopilatori de 22 cançons en valencià que els artistes i grups cedeixen desinteressadament com a recurs d’entreteniment.

Escola Valenciana té tant aquest CD com els altres 13 editats anteriorment, a la disposició de la ciutadania dins de la campanya ‘Escola a casa’
Escola Valenciana té tant aquest CD com els altres 13 editats anteriorment, a la disposició de la ciutadania dins de la campanya ‘Escola a casa’

Escola Valenciana publica el 14 Disc de la música en valencià. Un recopilatori amb 22 cançons en valencià que els artistes i grups cedeixen desinteressadament i que resulta ser un recurs d’entreteniment per a les setmanes de suspensió de l’activitat escolar i de temps a casa a causa del coronavirus. També és un gran impuls per als cantants que utilitzen el valencià en les seues creacions.

En aquesta ocasió, hi col·laboren els grups i cantants Tesa, Tito Pontet, El Diluvi, La Fúmiga, Xavi Sarrià i el cor de la fera, Smoking Souls, Ofèlia, Cactus, Herba Negra, L’Home Brut, L’Emperador, La Trocamba Matanusca, Miquel Gil, Aljub, Xavier de Bétera, Mireia Vives i Borja Penalba, Feliu Ventura, GEM, Jazzmatiks, Júlia i Clara Andrés, Mans de Destral i Els Oratges Canviants i Nomembers.

El disc ja està disponible de forma lliure al grup d’escoles valencianes fins que es puga publicar la versió física. L’àlbum ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Universitat d’Alacant, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.

També et pot interessar

stats