Elena Cañizares, l’estudiant d'infermeria contagiada de Covid a la qual les companyes de pis volen fer fora

La denúncia de la jove en la xarxa social Twitter provoca una allau de solidaritat, crítiques i mems que l'han convertida en tendència.

Una foto del tuit de denúncia d'Elena Cañizares
Una foto del tuit de denúncia d'Elena Cañizares

Elena Cañizares, una jove estudiant d'infermeria, ha explicat en Twitter, que després de donar positiu per coronavirus arran de fer pràctiques les seues companyes de pis li han demanat que abandone la vivenda que comparteixen a Ciudad Real. La denúncia que ha fet en aquesta xarxa social ha provocat una allau de missatges d'indignació amb la situació, de mems i de solidaritat amb la jove.

Fil de Twitter

La jove explica que les companyes de pis, amb les quals ha estat en contacte durant els últims 15 dies, però que durant el passat cap de setmana estaven fora del pis, pretenen que la jove torne al seu poble amb els pares. Una situació que ella descarta perquè explica que la rastrejadora li ha demanat que no isca de la seua habitació i també perquè els pares són majors i tenen una salut delicada. Cañizares també conta en un fil de Twitter que les companyes es negen a arrimar-li menjar a l'habitació. De poc sembla haver servit que Cañizares tractara de trobar una rutina segura en el pis compartit.

El missatge inicial suma ja vora 31.000 retuits, més de 77.400 m'agrada i 17.500 tuits amb cita. I la xarxa està en efervescència.

També et pot interessar

stats