Educació amplia el pla Mulan amb 3.000 noves aules virtuals

Els centres educatius que usen la nova eina podran fer reunions amb l'alumnat per videoconferència.

Educació amplia el pla Mulan amb 3.000 noves aules virtuals
Educació amplia el pla Mulan amb 3.000 noves aules virtuals

La Conselleria d'Educació, en coordinació amb la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ha iniciat una segona fase d'ampliació de serveis del model unificat lectiu d'activitats no presencials, conegut com a pla Mulan, amb l'obertura de 3.000 noves aules virtuals.

Tant en batxillerat com en formació professional estan utilitzant l'eina amb 20.000 aules virtuals en tots els instituts públics i els centres concertats que l'han sol·licitada.

A partir d’aquest dimarts i de manera progressiva s'activaran 3.000 noves aules virtuals en la plataforma WebEx, que des d’ara també estarà a la disposició de col·legis públics d'infantil i primària, centres d'educació especial, escoles oficials d’idiomes, formació de persones adultes i conservatoris professionals de música i dansa.

Els centres educatius que s'incorporen al servei també tindran aquesta eina per a poder fer reunions en línia amb l'alumnat per videoconferència i reunions de treball del professorat a distància.

Amb l'activació del pla Mulan es van establir diferents eines per a treballar a distància, segons l'etapa educativa. En infantil i primària, la formació a distància va començar amb Webfamília i el portal Mestreacasa. A més, durant els pròxims dies, les escoles també podran utilitzar la plataforma Aules.

També et pot interessar

stats