Donacions per a trobar una solució al coronavirus

La Fundació Lluita contra la Sida llança la iniciativa de micromecenatge #JoEmCorone en les xarxes socials per a recaptar fons per a una vacuna.

Donacions per a trobar una solució al coronavirus
Donacions per a trobar una solució al coronavirus

La solidaritat més que mai es mou en les xarxes socials. L’objectiu, ajudar a parar el coronavirus i protegir les persones més febles. Les etiquetes #YoMeQuedoEnCasa i #JoEmQuedeACasa s’han convertit en tot un mantra en aquests moments de crisi sanitària global, una invitació a curar d’un mateix per a protegir la comunitat, el tot, la societat.

Una altra de les vies que es mira amb esperança és la possibilitat de trobar una vacuna que siga efectiva contra el virus. En aquesta línia va la iniciativa #JoEmCorone, de la Fundació Lluita contra la Sida, del doctor Bonaventura Clotet. El que es busca és obtindre finançament per a un estudi pioner en el món que acabe amb la malaltia.

Molts personatges coneguts s’han sumat a la proposta, com ara Sílvia Abril, o els germans Aina i Marc Clotet, que són fills del president de la fundació. Per a participar-hi cal entrar en el web www.yomecorono.com i fer la donació que vulgues. Després, comparteixes una imatge teua amb les etiquetes #YoMeCorono o #JoEmCorone per a ajudar a difondre la iniciativa. Ja hi ha prop de 210.000 euros recaptats.

També et pot interessar

stats