Diverses aplicacions proporcionen continguts debades per a “portar el col·le a casa”

Ofereixen accés a matèries com matemàtiques, llengua, anglés o ciències perquè els xiquets puguen continuar aprenent durant el confinament.

L'objectiu és que els xiquets i les xiquetes puguen continuar aprenent des de casa
L'objectiu és que els xiquets i les xiquetes puguen continuar aprenent des de casa / Kelly Sikkema (Unsplash)

Diverses aplicacions relacionades amb l’educació han decidit aquests dies oferir els seus continguts gratuïts perquè els xiquets i les xiquetes puguen continuar aprenent des de casa, com a mostra de suport a la comunitat educativa i a les famílies per la crisi del coronavirus.

Accessos gratuïts fins a final de curs, per temps il·limitat o, en algun cas, durant els 15 dies inicials de confinament, són les ofertes d’aquestes plataformes per a portar “el col·le a casa”.

Ací teniu algunes d’aquestes iniciatives.

Ta-tum

Ta-tum, del grup editorial Edelvives, ofereix accés gratuït fins al mes de juliol a aquesta plataforma per al foment de la lectura, així com a tots els recursos digitals perquè puguen continuar amb les classes en format digital, tant el professorat com l’alumnat, durant la crisi del coronavirus.

Academons Primaria

L’aplicació Academons Primaria ofereix 30 dies d’accés gratis a tot el catàleg que té de jocs de matemàtiques, llengua, anglés i ciències.

Genially

La plataforma per a fer presentacions interactives Genially ofereix per un temps limitat les plantilles i recursos prèmium gratis. A més, explica que ha creat un banc de recursos perquè, a través de les xarxes socials, es puga compartir tot el material possible entre docents.

Smartick

L’aplicació Smartick dona 15 dies gratis d’accés per a repassar matemàtiques a totes les famílies afectades pel tancament de col·legis amb el seu mètode, “el més semblant a un professor sense eixir de casa”.

Amco

Amco dona accés gratuït als jocs de matemàtiques i llengua castellana gratis de cinqué i sisé de primària.

Cerebriti Edu

Cerebriti Edu ofereix més de 50.000 jocs de primària i secundària gratis fins al final de curs.

També et pot interessar

stats