Dispositiu especial per a evitar aglomeracions al voltant de l’estadi de Castàlia

El CE Castelló es juga aquesta nit l’ascens a Segona, en un partit que es podrà seguir en la ràdio d'À Punt.

Estadi de Castàlia, a Castelló
Estadi de Castàlia, a Castelló / Europa Press

L’Ajuntament de Castelló ha preparat per a aquesta nit un dispositiu especial de seguretat per a evitar que puga haver-hi aglomeracions de gent en els voltants de l’estadi de Castàlia, davant del possible ascens del CE Castelló a Segona Divisió.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina, ha apel·lat a la responsabilitat individual i col·lectiva de l’afició i la ciutadania, per a evitar que una celebració massiva supose una situació de risc en l’actual context sanitari.

Braina ha recordat l’obligatorietat d’usar mascareta a totes les persones majors de 6 anys, tant a la via pública, en espais a l’aire lliure, en espais tancats d’ús públic i oberts al públic, i que l’incompliment d’aquesta mesura pot significar una multa de fins a 100 euros. També ha insistit que el nou decret del Consell castiga amb sancions l’organització de festes i reunions que impliquen la concentració de persones.

El dispositiu especial inclou el desplegament d’agents de la Policia Local en diversos punts de circulació, per a tancar al trànsit la rotonda de la plaça de Teodoro Izquierdo. Es col·locaran tanques en diferents carrers per a evitar que els vehicles col·lapsen les vies que conflueixen amb la rotonda i es buidarà la font del costat de l’estadi, lloc tradicional de les celebracions de l’afició alb-i-negra.

El partit en què el Castelló es juga a Màlaga l'ascens a Segona Divisió contra el Cornellà es podrà seguir en Des de la banda, en la ràdio d'À Punt, a partir de les 21:00 hores.

També et pot interessar

stats