Dos discoteques de València suspenen l'activitat per positius en coronavirus

Dotze persones que treballen a L'Umbracle i Mya han donat positiu en proves PCR.

Imatges d'arxiu de la sala L'Umbralce
Imatges d'arxiu de la sala L'Umbralce / Facebook

Les discoteques L'Umbracle i Mya de València han suspés la seua activitat aquest dissabte per garantir la seguretat de la clientela després d'haver detectat dotze casos de coronavirus entre persones treballadores de diferents àrees.

Des de la companyia s'ha indicat que l'últim dia que aquesta persona va poder estar als locals va ser dissabte passat. El mateix dia que va comunicar el seu contagi, els 54 empleats que treballaren aquella nit es van fer un test d'anticossos a l'hospital IMED, i només es va detectar que una empleada de la neteja havia passat el virus en una infecció antiga.

L'endemà, es va fer una prova PCR als 151 empleats que treballaren aquella nit i van donar positiu onze que, segons ha remarcat l'empresa, no van estar el dijous a les sales. Aquestes persones van ser aïllades, tampoc no van acudir el divendres al local i es troben asimptomàtiques. Segons fonts de la companyia, cap persona contagiada ha estat treballant aquesta setmana.

Des de l'empresa han informat aquest dissabte que d'acord amb les directrius de la companyia de prevenció que assessora l'empresa en aquesta mena de qüestions, s'ha iniciat el procediment d'aïllament i de rastreig dels contactes de totes les persones que han donat positiu en aquestes proves PCR.

"Amb l'objectiu de facilitar la labor de rastreig i de garantir al màxim els protocols de seguretat que ve desenvolupant la sala Umbracle, s'ha decidit suspendre l'activitat del local per a poder garantir l'activitat de l'establiment amb total seguretat per als clients i treballadors", han indicat.

El director de les discoteques Mya i L'Umbracle, Carlos Jaén, ha assegurat a À Punt Notícies que “complim amb totes les normes de seguretat que marca el decret i la Conselleria de Sanitat i per això tinc molts dubtes que els treballadors que han donat positiu s’hagen infectat ací”.

També et pot interessar

stats