La Diputació Permanent de les Corts reprén l’activitat amb el balanç de la gestió del Consell sobre el coronavirus

La sessió es prolongarà durant tres dies i aquest dimecres compareixen Rubén Martínez Dalmau i Vicent Marzà.

Imatge d'arxiu de la Diputació Permanent de les Corts
Imatge d'arxiu de la Diputació Permanent de les Corts / Les Corts

La Diputació Permanent de les Corts reprén l'activitat aquest dimecres amb les compareixences de cinc consellers per explicar la gestió del govern valencià sobre el coronavirus i la votació de dos decrets de mesures urgents.

Després de les intervencions del president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; i la consellera de Sanitat, Ana Barceló; ara és el torn dels consellers d'Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau; Interior i Justícia, Gabriela Bravo; Educació i Cultura, Vicent Marzà; Economia, Rafa Climent; i Hisenda, Vicent Soler.

La sessió de la Diputació Permanent, que es prolongarà durant tres dies, comença amb el balanç de Dalmau per a informar sobre les actuacions a conseqüència de l'alarma sanitària per la Covid-19. L'orde del dia continua amb les compareixences de Marzà i Bravo per a donar compte de les mesures en l'àmbit educatiu, cultural i esportiu i en justícia, seguretat i administració, respectivament.

Després de les tres intervencions es votaran els decrets llei 3/2020, d'ajudes per a treballadors afectats per un ERTO o reducció de jornada laboral per conciliació, i 4/2020, de mesures extraordinàries de gestió economicofinancera per a fer front a la crisi.

Finalment, la cambra escoltarà les compareixences dels titulars d'Economia Sostenible i Treball i Hisenda i Model Econòmic, Rafa Climent i Vicent Soler, respectivament.

També et pot interessar

stats