Detingut per agredir dos policies després de negar-se a posar-se la mascareta a Castelló de la Plana

El detingut es va negar a podar-se la mascareta i respectar les mesures de seguretat en diversos locals comercials del districte marítim de Castelló de la Plana

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Castelló de la Plana
Imatge d'arxiu de la Policia Local de Castelló de la Plana / À Punt NTC

La Policia Local de Castelló de la Plana ha detingut a un home de trenta anys per protagonitzar un altercat a la terrassa d'un restaurant del districte marítim i agredir dos agents, després de negar-se en nombroses ocasions a respectar la distància i a posar-se la mascareta, malgrat els requeriments del propietari.

Cap a les 20:00 hores d'aquest dimarts, l'amo de l'establiment situat al carrer Serrano Lloberas va donar l'avís al 092 que un client es negava a complir les mesures i causava molèsties als clients, informa el cos municipal.

La patrulla es va trobar l'home molt alterat, discutint i insultant el personal del local. Després de mediar en l'altercat i calmar els ànims, els agents van aconseguir que marxara.

Poc després, un altre establiment del carrer Joan d'Àustria va reclamar ajuda pel mateix motiu. En comprovar que es tractava de la mateixa persona, els policies li van advertir que havia de cessar la seua actitud incívica i en contra de les mesures sanitàries.

Aleshores l’home es va posar molt agressiu contra els agents i els va amenaçar greument fins que en un moment donat es va abalançar sobre ells donant puntades i punyades.

Una dotació pròxima de la Policia Nacional hi va acudir per a donar suport als agents locals i, gràcies a la seua col·laboració, el sospitós va ser arrestat per un presumpte delicte de resistència i desobediència greu i atemptat contra agent de l'autoritat.

Tant els clients com el responsable de l'establiment van rebutjar denunciar les amenaces, encara que es van mostrar disposats a presentar-se com a testimonis quan siguen requerits per la justícia.

També et pot interessar

stats