Detenen un home per disparar des de balcó a Finestrat durant els aplaudiments als sanitaris

Els trets s'han efectuat des de la quarta planta i l'escena està gravada en un vídeo que circula per xarxes socials.

Un home dispara i s'arriba a veure les flamerades de foc de l'arma en el moment de les detonacions
Un home dispara i s'arriba a veure les flamerades de foc de l'arma en el moment de les detonacions / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha detingut un home per realitzar, pel que sembla, mitja dotzena de tirs cap al carrer des d'un balcó de la Cala de Finestrat, al municipi de Finestrat, durant els aplaudiments de les 20:00 hores que cada dia se succeeixen en homenatge al personal sanitari que actua contra la pandèmia del coronavirus. L'arrestat és un home de nacionalitat búlgara que resideix des de fa molts anys a la Cala de Finestrat.

Els tirs els ha fet des d'un balcó de la quarta planta d'un edifici situat a l'avinguda Marina Baixa de la Cala de Finestrat, al costat de la costa i molt prop de la turística Benidorm.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i no ha transcendit si l'arma és real o de salva, encara que tot apunta que no hi ha hagut danys personals.

L'escena està gravada en un vídeo que circulava per xarxes socials. En les imatges, filmades des d'una altura superior d'un altre immoble, s'aprecia al lluny un home que dispara i s'arriba a veure les flamerades de foc de l'arma en el moment de les detonacions.

També et pot interessar

stats