Detecten almenys un positiu entre el personal de l’Hospital de Xàtiva

La direcció del centre ha posat en marxa mesures de prevenció per a la plantilla, que està sotmetent-se a PCR.

Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva
Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva / Europa Press

L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva (Costera) també s’ha vist afectat en les últimes hores per un focus de Covid-19. Segons ha pogut confirmat À Punt, s’ha detectat almenys un positiu entre el personal sanitari. L'afectada és una metgessa d'urgències, ha confirmat la gerència del centre sanitari.

Segons ha informat l'alcalde, Roger Cerdà, el positiu es va incloure en l'actualització de dades de la Conselleria de Sanitat d'aquest dimarts. La metgessa contagiada, ha detallat, és veïna d'Oliva però treballa a Xaàtiva.

La direcció del centre hospitalari ha posat en marxa les pautes de prevenció que s'han de seguir amb la resta del personal. La treballadora està confinada a casa i la plantilla de l'hospital està fent-se proves PCR per a determinar amb exactitud l’abast del focus.

Qualsevol contagi originat en un centre hospitalari, encara que en siga un només, ja es considera un brot per l’especial sensibilitat i perillositat d’aquests llocs.

Aquest dimecres, a falta de conéixer l’actualització del balanç que elabora diàriament la Conselleria de Sanitat, a la Comunitat Valenciana hi ha actius 23 brots de coronavirus, després que l’últim dia se’n detectaren tres de nous. A més, els de Gandia i Peníscola, dos dels més importants, continuen creixent i ja registren 84 i 28 persones afectades, respectivament.

També et pot interessar

stats