Descontent entre alguns majors de setanta anys per haver-se de desplaçar fins al centre de vacunacions de València

Els centres de vacunació massiva continuen treballant a mig gas a l’espera de l’arribada de més vacunes

Imatge del centre de vacunació de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. / À Punt NTC
21 d'abril 2021 - 17:36

El centre de vacunació massiva ubicat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València han subministrat 4.800 dosis a persones d’entre 74 i 79 anys. El centre funciona a mig gas a causa de la falta de subministraments de la vacuna contra la Covid-19.

Les persones convocades han sigut citades en un punt d’entrada diferent a causa de la poca afluència, generant sorpresa i confusió generalitzada. 

À Punt Notícies ha recollit opinions sobre l’obligació de fer un desplaçament fins a aquest punt de vacunació massiva. En el cas de Suay Tamarit, veí de València, ha lamentat que està operat de la cadera i que "haver de fer tota aquesta caminata és un inconvenient”. L'opinió l'han compartida altres usuaris. “És absurd que si estan citant persones majors, els taxis no puguen vindre fins ací. Als centres de salut ho teníem tot molt més clar", ha afirmat María Dolores López.

Per la seua part, José Vicente Úbeda ha vingut acompanyant a un familiar amb mobilitat reduïda. “Jo ara he d’anar al punt de vacunació a buscar una cadira de rodes, tornar ací i, finalment, apropar el meu familiar”, ha explicat.

Tot i que l’arribada ha sigut costosa, la majoria han eixit molt contents. “Quan em van dir que era ací, no ho tenia molt clar, però una vegada arribes està molt ben organitzat", ha reconegut Toñi de la Torre.

El centre de vacunació de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull la vacunació massiva de la ciutat i d'altres dènou municipis de l'àrea metropolitana.

També et pot interessar

stats