Descarten contagis al centre d’educació infantil Somni de Foios

El personal s’ha sotmés a proves PCR després d’entrar en contacte amb un dels infectats en el brot detectat aquesta setmana al municipi.

Descarten contagis al centre d’educació infantil Somni de Foios
Descarten contagis al centre d’educació infantil Somni de Foios

Tota la plantilla del centre d’educació infantil Somni de Foios ha donat negatiu en les proves de PCR per a confirmar casos positius de coronavirus. La plantilla de l’escola va decidir sotmetre’s al test diagnòstic després d’entrar en contacte amb una de les persones contagiades en el brot detectat aquesta setmana a la població de l’Horta Nord, i que afecta set membres d’una mateixa família.

El centre ha emés un comunicat en què explica que després de les proves realitzades al personal educatiu que va tindre contacte directe amb el cas positiu de Covid-19, “tot el personal que està treballant ha donat negatiu en la prova de PCR”.

Seguint el protocol marcat per Salut Pública i pel Departament de Riscos Laborals de l’empresa, els treballadors i treballadores del centre mantindran un confinament preventiu d’almenys 10 dies des de l’últim contacte amb la persona contagiada.

El centre ha estat tancat mentre el personal esperava, aïllat, el moment de fer-se les proves i conéixer-ne els resultats, i no “perquè cap alumne que està assistint a l’escola d’estiu haja donat positiu”, asseguren en el comunicat.

La previsió de l’escola és tornar a estar en funcionament el 20 de juliol.

A hores d’ara, a la Comunitat Valenciana hi ha set brots que continuen actius i afecten 57 persones. Es localitzen a Foios, Castelló, Rafelbunyol, Llíria, Cullera i València.

També et pot interessar