Desallotgen una discoteca al port d’Alacant amb més de quaranta persones ballant

El local, el segon tancat a la ciutat en 48 hores, s'enfronta a una sanció greu que pot comportar multes entre 30.001 i 60.000 euros.

Desallotgen una discoteca al port d’Alacant amb més de quaranta persones ballant
Desallotgen una discoteca al port d’Alacant amb més de quaranta persones ballant

La Policia d'Alacant ha tornat a desallotjar aquest dijous a la matinada un altre establiment situat en la zona d'oci del port, en comprovar que a l'interior del local hi havia més de quaranta persones ballant sense respectar les distàncies mínimes de seguretat interpersonals, algunes d’elles sense mascaretes. També es va constatar que la pista de ball estava habilitada i diverses persones ballaven sense cap distanciament entre elles.

Ara, el local s'enfronta a una sanció greu que pot comportar multes entre 30.001 i 60.000 euros, segons ha informat aquest dijous la Regidoria de Seguretat.

Aquest tancament es produeix dos dies després que desallotjaren i clausuraren altres dues discoteques a la mateixa zona d’Alacant per motius similars. "Si hem de tancar locals o negocis, com hem hagut de fer aquesta setmana, ho anem a fer", ha remarcat l'edil de Seguretat, José Ramón González.

La Policia Local d’Alacant ha interposat 2.254 denúncies a particulars per no respectar les mesures sanitàries i de seguretat, en el marc de l'operatiu per a fer front al coronavirus a la ciutat. També ha sancionat un total de 191 establiments d'hoteleria i restauració per incomplir els aforaments i la distància entre clients i taules, i ha tancat set locals i discoteques.

També et pot interessar

stats