Desallotgen les dependències de la Conselleria d'Hisenda per una sospita de coronavirus

Un treballador ha mantingut contacte amb una persona contagiada i els resultats de la PCR determinaran el retorn de la plantilla.

Oficines de la Conselleria d'Hisenda a la plaça de Nàpols i Sicília de València
Oficines de la Conselleria d'Hisenda a la plaça de Nàpols i Sicília de València

La Conselleria d'Hisenda ha desallotjat aquest dimecres les oficines de la Secretaria de Model Econòmic i Finançament després que un treballador haja comunicat que havia estat en contacte amb un positiu per Covid-19, segons han confirmat fonts del departament.

Aquest empleat ha informat sobre el contacte mantingut amb una persona contagiada aquest matí i immediatament s'ha procedit a desallotjar les instal·lacions, d'acord amb el protocol establit.

Les oficines afectades es troben en el número 10 de la plaça de Nàpols i Sicília, al centre de València. Hi treballen habitualment prop d'un centenar de funcionaris, encara que una part es troba de vacances aquests dies, segons han assenyalat les mateixes fonts.

Ara, estan a l'espera de conéixer el resultat de la prova PCR practicada al treballador, que se sabrà entre les pròximes 24 i 48 hores, per a descartar que hi haja un contagi i determinar el possible retorn dels empleats al lloc de treball.

També et pot interessar

stats